Valhallav92trapp2.944

1. VÄLJ DEN RAM SOM PASSAR HOS ER

Välj den ram bland våra modeller som passar er bäst. Alla ramar går att få i den färg som önskas, oljad ek, Hedins bets eller lackad i valfri NCS-färg.

2. VÄLJ ANTAL SEKTIONER

Välj det antal sektioner som ni behöver. Sektionerna är B300xH600mm. Varje sektion fyller ni med det ni önskar.
Välj mellan, plåt, gummipannå eller anslagsdel i de antal ni behöver. Se mer nedan.

 

3. VÄLJ INNEHÅLL:

ENT_GUMMIPANNÅ.944

 

NAMNPLÅTAR:

Våra plåtar är B300xH600mm och finns i mässing och rostfritt. Raderna samt blomman, är etsade ner i plåten som en dekoration samt anvisning för vart man ska sätta namnen. De finns med 15, 26 samt 35 rader. Ovanpå plåtarna lägger vi en tunn glasskiva där namnen monteras. Glaset skyddar plåten från smuts och ärgning samt gör att det är lätt att montera på och av nya namn.
Karlavägen67_944
 

GUMMIPANNÅ:

Gummipannån finns i svart och är B300xH600mm. Här kan man variera antal namn lite mer. Antal rader kan bli ca 36-38 st om ni väljer 9 mm bokstäver.
 

BOKSTÄVER:

Dessa finns i vitt, guld samt silver. 9mm, 13mm, 19mm samt 34mm. Vi använder 9mm för att få plats med fler namn samt att det blir luftigt och elegant. Ni kan självklart välja de andra storlekarna. Bokstäverna går att köpa styckvis eller i en frekvenssorterad låda om 500st eller 900st bokstäver.
Antal bokstäver som går åt beroende på hur många namn, våningsplan och lägenhetsnummer som ska stå med. Kontakta gärna oss så hjälper vi er att titta på vad som passar er bäst.

 

ANSLAGSTAVLA:

Våra anslagstavlor är klädd med ett grafitgrått sammetstyg av hög kvalité. Vid leverans medföljer små svarta nålar. Välj en stängd del för styrelsens info och en öppen för de boende eller en separat anslagtavla som sitter någon annanstans.
 

4. VÄLJ ANTAL YTTRE GLAS MED ELLER UTAN LÅS

Framför alla sektioner sitter 4mm härdat glas. Dessa är skjutbara och om man vill, låsbara. Välj mellan att ha glas över alla sektioner eller ha en öppen anslagsdel för alla att använda.

 

FÖR RÅD OCH FRÅGOR KONTAKTA GÄRNA OSS PÅ 08-66 99 100 ELLER INFO@ENTRESKYLTAR.SE

Med varma hälsningar
Fia & Malin med personal